Käytetyt & demot


STEREO HELSINKI "SPECIAL SELECTION"-TUOTTEET sekä MUITA ERINOMAISIA VAIHTOEHTOJA DEMO- ja KÄYTETTYJEN LAITTEIDEN VALIKOIMASTAMME

"Special Selection" -valikoidut tuotteet ovat jonkun mittapuun mukaan löytöjä - oli perusteena hinta, laatu, erikoisuus, harvinaisuus taikka erinomainen kunto.

Kaikki tuotteet ovat tarvittaessa huollettuja, puhdistettuja, päivitettyjä ja  toimintatestattuja. Jokainen "SS"-tuote vielä hieman tarkemmin.

TUOTTEISTA SAAT LISÄTIETOA S-POSTITSE. KUUNTELEMME TARJOUKSIA!

 

"SPECIAL SELECTION"-VALIKOIMA TÄLLÄ HETKELLÄ..
"SS" Acoustic Revive XLR-PA1.0 II 
Japanilaisen valmistajan parhaan, pieetillä käsin valmistetun referenssitasoisen kuparikaapelisarjan balansoitu 1,0m pari demokäytöstä. Järeästä solid core kuparijohtimesta lähtöisin oleva kaapeli on pitkän työn saavutus. STEREO HELSINKI pitää kaapelia 2-3 referenssin joukossa, kun pitää todella saada kaikki mahdollinen esiin. Suositushinta 1.125,00€.

"SS" Acoustic Revive RCA-PA1.0
Japanilaisen valmistajan parhaan, pieetillä käsin valmistetun referenssitasoisen kuparikaapelisarjan RCA-liittimin terminoitu 1,0m pari demokäytöstä. Järeästä solid core kuparijohtimesta lähtöisin oleva kaapeli on pitkän työn saavutus. STEREO HELSINKI pitää kaapelia 2-3 referenssin joukossa, kun pitää todella saada kaikki mahdollinen esiin. Suositushinta 995,00€.

"SS" Acoustic Revive SPC-2.5PA
Kaikilla on ehdottomasti parhaiten muistiin jääneitä äänitteitä, laitteita ja kaapeleita. Tämä menee meillä siihen kastiin - kuparin ja hopean parhaat ominaisuudet yksissä, Japanissa käsintehdyissä kuorissa. 2,5m demokaapeliparimme on hyvässä, sopivasti sisään ajetussa iässä. Banaaniliittimet ovat tätä kaapelia, erityisesti järeää solid core-johdinta mielessä pitäen. Suositushinta 2.040,00€.

"SS" Acoustic Revive SPC-2.5PA
Kaikilla on ehdottomasti parhaiten muistiin jääneitä äänitteitä, laitteita ja kaapeleita. Tämä menee meillä siihen kastiin - kuparin ja hopean parhaat ominaisuudet yksissä, Japanissa käsintehdyissä kuorissa. 2,5m demokaapeliparimme on hyvässä, sopivasti sisään ajetussa iässä. Banaaniliittimet ovat tätä kaapelia, erityisesti järeää solid core-johdinta mielessä pitäen. Suositushinta 2.040,00€.
Ehkä ulkonäöltään hieman perinteisestä näkemyksestä eroava mutta soundi ja käytettävyys jättävät kaiken muun varjoonsa. Lukuisilla varsilla toimivaksi todettu ja halutessaan niitäkin voi pitää jatkuvasti kaksi käyttövalmiina, jos ei saa päätettyä. Alumiini/akryyli-sandwich -rakenne on jäykkä ja alumiinilautanen lähes 5kg painollaan stabiili. Yksi erikseen seisova moottori. Suositushinta pyörittimelle 3.700,00€. Varsi ja rasia erikseen. Voimme kehua erityisesti T-20 + Audio Note ARM TWO mkII + Dynavector DV-XX2 mkII -kombinaatiota. Tästä demonakin soittamastamme kombinaatiosta teemme mielellämme houkuttelevan tarjouksen ja tässä yhteydessä myös phono-etunen erikoishintaan!
Audio Note UK CDT-4 Ali


"SS" Audio Note UK CDT Four (Black)

Näiden laitteiden kahinoissa ehdoton palkintopallipaikka. Liikkeemme oma demo, usein myös referenssilähde äänelle kun pitää loihtia asiakkaalle "sitä parasta". Tunteja takana muutamia kymmeniä, korkeintaan sata. Kunto on lähes virheetön ja ennen luovutusta soitin käy läpi huollot ja testit. Suositushinta on 14.900,00€ - NYT KÄYTTÖTUNTEIHIN NÄHDEN HARVINAINEN TILAISUUS HANKKIA MAAILMAN ELIITTIÄ EDUSTAVA SOITIN!

"SS" GRAAF GM50B (Silver)
Yksi suosikeistamme. Äänenlaadultaan sekä rakenteeltaan huippuluokkaa edustava italialainen putki-integroitu etsii uutta kotia kauttamme. Juuri huollettu, muutamien komponenttien osalta upgreidattu ja uusilla huippuluokan pääteputkilla varustettuna tarjoaa huoletonta käyttöä vuosiksi.Hanss Acoustics T-20
 
käyt.tuote
Kimber Cable KS1116
 

"SS" Oyaide OR-800B 2,5m 

StarQuad-geometrialla sekä riittävällä johtokyvyllä varmistettu kaapeli, virtaa kulkee tarvittavasti ja äänenlaatua mihin tahansa kokoonpanoon. STEREO HELSINKI on aikoinaan ollut todennäköisesti ensimmäisten joukossa esittelemässä mallia Eurooppaan - eikä suotta. Laatu on kohdillaan jokaisella mittapuulla. Kuparikaapelina rauhallinen ja tasapainoinen, ei kuitenkaan tarkkuuden tai sävyjen kustannuksella. Soveltunut kokemuksiemme mukaan lähes kokoonpanoon kuin kokoonpanoon. Suositushinta 610,00€ - toimitetaan alkuper. laatikossa ja uudenveroisessa kunnossa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. 

"SS" Homegrown Audio X16
Amerikkalaisen valmistajan erinomainen kaiutinkaapeli 8ft/2,4m (single wire) terminoituna rhodiumbanaaneilla. Materiaalina kaapelissa on käytetty valmistajan alusta loppuun itse valmistamaa solid core hopeaa sekä kuparia, kahdeksan johdinta kumpaakin ja molemmat Teflon-eristyksellä. Punonta kaapelissa ehkäisee häiriöiltä ja tekee kaapelista melko ohuen sekä taipuisan käsitellä. Yksi toimitusjohtajan omista referensseistä. Tarkka, ei kuitenkaan tippaakaan kylmyyttä tai kolkkoutta. Iso, avara ja teknisestikin hyvin kohdilleen asettuva äänikuva. Alkuperäinen puulaatikko puuttuu, muutoin erinomaisessa kunnossa. Suositushinta ollut 939,00€ ja hinta valmistajalla nykyisin 1.195,00$.

"SS" Homegrown Audio DNA
Hopeakaapeleiden kohdalla yksi absoluuttisista referensseistä. Kaikki hopean ja kuparin parhaat ominaisuudet silkkisessä luonnollisuudessa ja raa´assa dynamiikassa. Puhtaasta hopeasta punottu 1,0m RCA-liittimin terminoitu kaapeli. Päästä päähän puhdasta hopeaa liittimien ollessa niin ikään puhdasta hopeaa.

"SS" Kimber Cable KS1116 0,75m 
Maailmanmaineen omaava yritys lienee tuttu lähes jokaiselle alan parissa joskus käyneellekin. Huippuvälikaapeli etsii uutta kotia. Balansoitu kaapeli on valmistajan SELECT-huippusarjan kuparista punottu malli laadukkain XLR-liittimin. Lähetys onnistuu kaapelin tullessa turvallisesti perille omassa järeässä kotelossaan. Suositushinta 1.650,00€.

DEMOPOISTOT, KÄYTETYT, MYYNTITILI-TUOTTEET jne.AIEMMIN MYYMIÄMME KÄYTETTYJEN VALIKOIMAN TUOTTEITA MM.

"SS" TaraLabs RSC Vector 1 Balanced

Crystal Cable CrystalConnect Standard 0,5m

"SS" DYNAVECTOR DV-XX2 MKII  

"SS" Audio Note UK IQ-3 -MM-Cartridge

Crystal Cable CrystalConnect Standard 0,5m (RCA)

Kimber Cable HERO 1,0m

Rega Fono MC mkI, Satin (1kpl)

Rega Fono MC mkI, Black (2kpl)

Crystal Cable CrystalConnect Standard 1,0m (2pr)

"SS" CRYSTAL CABLE CrystalConnect Micro Diamond 1,0m -MYYTY-

"SS" CRYSTAL CABLE CrystalSpeak Piccolo Diamond 2,0m-MYYTY-


"SS" TRI TRV-M88SE KT88 TUBE PUSH-PULL MONO POWER AMPLIFIER -MYYTY-


"SS" Leben CS-600 6L6GC TUBE INTEGRATED AMPLIFIER -MYYTY-


Plinius CD-101 mkI (Silver) -MYYTY-

"SS" Leben CS-300X(S) EL84 TUBE INTEGRATED AMPLIFIER -MYYTY-

"SS" Audio Note UK DAC 4 Balanced -MYYTY-

Crystal Cable MicroPower 1,0m (2 kpl) -MYYTY-

Plinius CD-101 mkI (Black) -MYYTY-

"SS" Crystal Cable MicroSpeak Diamond 2,0m -MYYTY-