10.12.2014

PÄIVITYSTÄ...

STEREO HELSINKI puuhaa osin uusin voimin asiakkailleen jatkossa kitkattomasti toimivaa tuotteiden sekä palveluiden esittely- ja ostokanavaa. Työn alla on kokonaisuudessaan uudistuva kotisivun ja verkkokaupan yhdistelmä. Tuotteiden puolesta keskitytään ja erikoistutaan yhä enemmän ja enemmän, jolloin myös palvelu ja toimitus sekä myös hintataso saadaan pidettyä houkuttelevana.


Vaikkakin verkkokauppa, toimii se jatkossa myös selkeänä yrityksemme ja tuotteittemme esittelykanavana suomeksi. Kaikista tuotteista vähintään merkittävimmät tekniset tiedot ja yhteenveto ovat suomeksi, joskin jotain sitten saattaisi olla englannin kielellä. Aina kuitenkin lisää informaatiota on saatavilla yhteydenoton kautta itseään kiinnostavasta tuotteesta tai palvelustamme.Tulemme jatkossa keskittymään yhä intensiivisemmin analogiseen laadukkaaseen musiikintoistoon etenkin putkia hyödyntävän elektroniikan, vinyylisoittimien sekä herkkien kaiuttimien kautta. Emme kuitenkaan unohda kuulokekuuntelijoita ja siinä samalla helposti kulkevaa digitaalista musiikintoistoa.
DIY-tuotteet erilaiseen audiolaitteiden, tarvikkeiden ja kaiuttimien rakenteluun saavat verkkokaupassa jälleen varteen otettavaa jalansijaa. Tämän sektorin kohdalta voidaan myös odottaa mielenkiintoisia tuoteuutuuksia ja palvelun/tiedon saamisen parannusta.
Oma tuotemerkkimme - StereoHelsinkiOriginalCablesandAccessories -  tulee saamaan uusia tuotteita ja koko ajan kehityspajamme pöydällä olevia tuotteita tuodaan verkkokaupassa myyntiin valmiina tuotteina sekä osin myös asiakkaita houkuttelevina valmiina rakennussarjoina kaikkine tarvikkeineen sekä selkeine ohjeineen. STEREO HELSINKI on valmistelemassa mielenkiintoista yhteistyötä oman valmistuksen tiimoilta, jolloin saatamme odottaa pian verkkokaupassa julkaistavia aluevaltauksia.


Uusiutuva kotisivumme, yhdistettynä verkkokauppaamme tulee olemaan samassa tutussa osoitteessa http://www.stereohelsinki.fiNykyinen, blogimuotoinen kotisivumme tulee jäämään historiaan muttei kokonaan. Uudella verkkosivulla mielenkiintoinen muoto ja tyyli tuoda asioita julkisuuteen pidetään. Blogin tulevaisuus on mielessä ja tulevaisuudessa, ei yksistään yrityksen vaan ulkopuolisten mielenkiintoisten hahmojen yksittäisten tai säännöllisempien pakinoiden tai ajatusten paikka. Luodaan mielenkiintoista uutta keskustelua tuotteista, toiveista tai asioista hifin ja audion saralta tai ulkopuolelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti