29.9.2014

HYVÄT ASIAKKAAT SEKÄ YHTEISTYÖKUMPPANIT!

STEREO HELSINKI Oy on päätynyt sulkemaan Haagassa sijainneessa toimitilassa sijainneen liikkeen, varaston sekä työtilan moninaisista eri syistä.

"Päätös oli meille vaikea, sillä Haagan liikkeemme oli selkeästi ennättänyt saamaan vankan asiakaskunnan ja oli yrityksemme kannalta monikäyttöisyytensä puolesta erinomainen." Kertoo yrityksen toimitusjohtaja Kimmo Niinimäki muutoksesta.

Tapahtunut iso muutos on luonnollisesti omiaan herättämään kysymyksiä jatkosta ja onko yrityksen tarkoitus jatkaa ylipäänsä toimintaa. Kaikkinensa muutos on kuitenkin ollut osa isompaa kokonaisuutta ja suunniteltua toiminnan kehittämistä mielekkäämpäämpään suuntaan kohti yrityksen ns. ominta aluetta ja palvelukonseptia. Toki vaikuttimina ovat olleet viime aikoina sattuneet erilaiset vastoinkäymiset ja niiden vaikutus yrityksen toimintaan.

 


 
Niinimäki jatkaa muutoksesta: "Koko alalla on ollut hankalat ajat jo jonkun aikaa. Profiloituminen on meidän mielestämme ollut tärkeää ja siihen suuntaan olemmekin vieneet toimintaa koko ajan. Vastoinkäymiset tosin ovat hidastaneet tahtia. Haluamme jatkossa olla yhä lähempänä asiakastamme toimintaamme nyt jätettävillä palveluilla sekä tuotteilla."

Edessä on haastavat pari-kolme kuukautta. Sopeutamme uuden toimintalogiikan käyttöön. Jatkossa sähköposti on pääasiallinen väylä yhteydenpitoon, suman selvittäminen vie hetken mutta pyrimme pääsemään ajan tasalle pikaisesti ja siitä eteenpäin viimeistään 24h sisällä vastaamaan. Tulevaisuuden toimintaa varten olemmekin rakentaneet siihen soveltuvan tilan sekä kehittäneet kumppanuussuhteita muihin toimijoihin ja tavarantoimittajiin.

www.stereohelsinki.fi - info@stereohelsinki.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti