3.1.2014

Erinomaisen hyvää alkanutta vuotta 2014!

Viime vuosi oli yhtä kiirusta paikasta toiseen, joskin jääminen täysipäiväiseksi yrittäjäksi ja vielä kollegan, Nikon lähtö omaa uraansa viemään eteenpäin - aiheuttivat "lievän" suman asioihin.

Muutamat asiakkaan ovat joutuneet odottamaan huollossa/modauksessa olevia laitteitaan kohtuuttoman kauan. Myös kaapeleiden valmistuksessa on ollut jonoa ihan riittämiin.

Se niistä - nyt uusi vuosi 2014 tuo toivottavasti tullessaan hieman enemmän rauhaa keskittyä työhön. Siten kaikki hommat luistavat erinomaisesti ja ajallaan.
Kaikki muutokset eivät ikävä kyllä yhä edelleenkään ole ohitse yrityksemme kohdalta. Osa näistä on erittäin posiitivisia ja osa hieman vähemmän. Työtä tämä kaikki tuottaa ja kun vasta kehitän sekä hienosäädän uutta myynti-järjestelmäämme sekä laskutusohjelmamme toimivuutta.

Uusia asioita tälle vuodelle piisaa.. STEREO HELSINKI Haaga Boutique palvelee yhä. Joitain poissaoloja tosin tulee sairastamisten selvittelyn takia. Verkkokauppa pyritään avaamaan mahdollisimman pian - ja samoin DIY-kauppa nytkähtää taas käyntiin täydellä höyryllä uuden yhteistyökuvion johdosta.
SHOC! STEREO HELSINKI Original Cables polkaisee jälleen käyntiin jonkin aikaa säästöliekillä olleen oman kaapelimalliston. Ensimmäisenä mallisarjana markkinoille tulee SHOC! The EIRA -series.

Monen monta asiaa.. Pahoittelen nöyrästi erilaisia viivästymisiä ja pyydän vielä hieman malttia kunnes kaikki pakolliset paperityöt saataisiin viimein tehtyä ja osakekauppoihin sisältyneet asiat hoidettua.


Itse elän erittäin toiveikkaana tulevaisuuden suhteen. Merkkivalikoima on kaventunut tarkoituksella mutta jäljelle jääneet ovat sitäkin mielenkiintoisempia. Yhteistyön kautta jälleenmyyntiin tulee muutamia uusia merkkejä.

HALUAMMEKIN TOIVOTTAA KAIKILLE ERINOMAISEN HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA!Yst.terv. STEREO HELSINKI Oy Ltd / tj. Kimmo Niinimäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti