16.12.2012

Audio Note UK - Music's Finest Conductor
Olemme etuoikeutettuja saadessamme edustaa hifi-alan legendaarisimpiin visionääreihin kuuluvan Peter Qvortrupin luotsaaman Audio Note UK:n tuotteita Suomessa. Audio Note UK vie musiikintoistolaitteiden valmistuksen aivan omiin sfääreihinsä. Suurin osa kaikista käytetyistä osista on heidän itsensä suunnittelemia ja valmistamia. Kaikki tuotteet tehdään tinkimättömästi käsityönä parhaista raaka-aineista ja komponenteista. Yhdessä integroidussa vahvistimessa voi olla jopa lähes kymmenen kiloa pelkkää puhdasta hopeaa sisuksissaan.

Audio Noten suunnitteluperiaatteita ja filosofiaa voisi kiteyttää seuraavasti:

-Kaikki laitteet toteutettu putkiteknologialla.
-Erityinen painoarvo virtalähteillä.
-Puhtaan hopean käyttö komponenteissa ja johtimissa.
-Digitaaliäänilähteet toteutettu ilman digitaalisia tai analogisia suotimia.
-Digitaaliäänilähteissä ei yritetä nostaa näennäisresoluutiota prosessoimalla signaalia.
-Kaiuttimet kaksitiekaiuttimia.
-Kaiuttimet herkkiä ja helppoja kuormia vahvistimille.
-Kaiutinkartiot joko paperia tai hamppua.
-Diskanttielementit tekstiilistä.
-Kaiuttimet suunniteltu toimimaan optimaalisesti normaaleissa asuinhuoneissa.


Audio Note Ongaku

Tälläinen intohimoinen omistautuminen täydellisyydelle tuo oman hintansa. Audio Note UK:n ultimaalinen LEVEL FIVE-laitteisto voi maksaa sadoistatuhansista aina miljoonaan euroon asti. Se ei kuitenkaan onneksi tarkoita, että kaikki heidän tuotteensa olisivat näin arvokkaita. Audio Noten mallisto koostuu kuudesta eri "tasosta", joista jokainen pitää sisällään osaset toimivan musiikinkuuntelulaitteiston kokoamiseen. LEVEL ZERO on "hinnat alkaen mallisto", johon kuuluu vinyylisoitin, CD-soitin, CD-pyöritin, DAC, integroitu vahvistin, levysoitinesivahvistin, kaapeleita ja useampia eri kaiutin vaihtoehtoja. Näillä "entry-tuotteilla" on erittäin paljon yhteistä isoveljiensä kanssa.


CDT-Zero/II, DAC 0.1x, Oto Phono SE, AZ-2 ja AN-E/Lx HE  STEREO HELSINGISSÄ


Oli kyseessä mikä tahansa Audio Note tuote, ne kaikki tempaavat kuuntelijan mukaansa ja loihtivat tämän eteen luonnollisen, vakuuttavan, huoneen täyttävän, dynaamisen, puhtaan ja musiikille uskollisen toiston. Uskollisia näyttäisivät olevan myös Audio Note-asiakkaat, kyselyiden mukaan jopa koko hifi-alan uskollisimmat. Audio Noten tuotteisiin tutustuttua ymmärtää hyvin nopeasti miksi näin on. Nämä ainutlaatuiset musiikintoistokomponentit tarjoavat niin elävää musiikkia, että mikään muu ei enää riitä.


Audio Note Oto Phono SE:n sisuskalut

Audio Note @ Stereo Helsinki, tervetuloa kuuntelemaan!

http://www.audionote.co.uk/index.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti