21.6.2012

Maailman paras tviikki!

Olemme ottaneet valikoimiimme kanadalaisen akustointiin ja äänenhallintaan keskittyneen Primacousticin tuotteet. Ensimmäisenä putiikkiimme saapuivat Recoil Stabilizerit RX5 ja RX7. Primacoustic Recoil Stabilizer on idealtaan suhteellisen simppeli mutta vaikutuksiltaan hämmästyttävä! Tämänpäiväisten testien perusteella tulimme siihen lopputulemaan, että nämä ovat aika pitkälle parasta mitä voit musiikkikokoelmallesi ja laitteistollesi tehdä vaihtamatta niitä!
Recoil Stabilizer on lähinnä kaiuttimien alle tarkoitettu alusta, joka toimii myös erittäin hyvin cd- ja vinyylisoittimien alla. Se estää värähtelyjen kulkeutumisen, vakauttaa ja ankkuroi kaiuttimen(tai soittimen) erittäin tehokkaasti. Tämä on itse voitava kokea, että todella ymmärtää (ja uskoo!) vaikutuksen merkittävyyden. Millään muulla tviikillä, putkien vaihdolla, eri kaapeleilla, huippu liittimillä, piikeillä tai jalustoilla emme ole saaneet kertaheitolla aikaiseksi yhtä suurta parannusta ääneen. Nyt puhutaan määrällisesti ja laadullisesti erosta, joka vastaa lähes kahden eri toimintaperiaatteella toimivan kaiuttimen eroa.

Recoil Stabilizereillä bassot tiukkenevat ja jäsentyvät huomattavasti paremmin. Alataajuuksien yksinuottisuus katoaa ja tillalle tulee erinomaisen rytmikäs, puhdas ja dynaaminen bassotoisto. Eikä yhtä ilman toista... ja kolmatta! Näin merkittävät parannukset bassoalueella vaikuttavat syvällisesti myös keski- ja yläalueelle. Tämän tviikin ainutlaatuisuus on juuri se, että sen vaikutukset ovat niin kokonaisvaltaiset. Keskiäänien resoluutio parantuu selkeästi ja esim. lauluäänet tulevat huomattavasti helpommin seurattaviksi ja luonnollisemmiksi. Yläpäässä vaikutus on dramaattinen erityisesti transienttitoiston ja stereokuvan kohentumisena.

Eniten 'Recoileista' hyötyvät ne, joilla kaiuttimet on sijoitettu jollekin tasolle, hyllyyn tai vaikka pöydälle. Me olimme ällistyneitä myös siitä miten suuren parannuksen ne tarjosivat kaiuttimien ja laadukkaiden jalustojen välissä. 'Stabilaattorit' toimivat yhtä lailla myös lattialla lattiakaiuttimien alla kunhan painorajoitusta ei ylitetä.Liikkeestämme löytyvät demoyksilöt testattaviksi malleista RX5 ja RX7. Suosittelemme testaamaan näitä ennen kuin menette ostamaan uusia laitteita tai kaapeleita! :) RX5 on 98€/kpl ja RX7 109€/kpl

http://www.primacoustic.com/recoil.htm

Näyttäisi myös muutama ihan tutun näköinen kaveri innostuneen näistä...

http://www.primacoustic.com/recoil-artists.htmEi kommentteja:

Lähetä kommentti